Slinc


Wilt u afvallen, maar graag gewoon blijven eten? Dan is Slinc. voor u de beste methode.

Met deze voedingsmethode gebruikt u zes eetmomenten per dag in combinatie met de juiste voedingssupplementen.
Het programma past goed in elke gezinssituatie zodat u tijdens het diner gewoon mee kunt eten. Door de aanvulling van (plantaardige) voedingssupplementen is het zeer goed vol te houden, omdat die ervoor zorgen dat u geen hongergevoel heeft en dat uw energieniveau op peil wordt gehouden.

U volgt het programma onder persoonlijke begeleiding. Tijdens de wekelijkse weging worden uw gewicht, vetmassa en vetvrije massa (waaronder o.a. spiermassa) gemeten. Uw begeleider bespreekt wekelijks met u het behaalde resultaat  op basis van de weging.

Naast de begeleiding ontvangt u tevens een compleet startpakket waar u alle informatie in terug vindt over de werking van het programma, de eetmomenten over de dag, wat u wel en niet mag eten/drinken tijdens het dieet, het afbouwprogramma en recepten en tips. Slinc. leert u hoe u een gezonde basis kunt aanhouden in uw voedingspatroon om zo ook goed op gewicht te blijven. Bent u toch bang dat u weer aankomt of vindt u het moeilijk om op gewicht te blijven, dan kunt u met Slinc. ook onder begeleiding een onderhoudsprogramma volgen.

© Copyright Studio Vita Nova - Designed by Pexeto