Proslank


Eiwitdieet/Proteïne dieet

De belangstelling voor het eiwitdieet is de laatste jaren enorm toegenomen. Dit is te merken aan de grote vraag naar eiwitproducten. Denk je bij afvallen vooral aan hongerlijden, dan heb je het mis. Het eiwitdieet is verantwoord en zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt, meer energie krijgt en snel een gezond gewicht bereikt. Door het eiwitdieet wordt de stofwisseling niet vertraagd zodat je geen last krijgt van het beruchte jojo-effect.

Bang om een eiwitdieet te volgen na het verontrustende nieuws over eiwitproducten verrijkt met melamine? Dat zijn eiwitproducten uit China welke verrijkt zouden zijn met melamine om het eiwitgehalte hoger te laten lijken. Deze stof is gevaarlijk voor de gezondheid van mensen. De producten van Proslank worden uitsluitend in Europa geproduceerd met 100% veilige ingrediënten. Alle ingrediënten en eindproducten ondergaan een strikte controle om er zeker van te zijn dat het volkomen veilig is voor de gezondheid.

Het eiwitdieet van Proslank werkt fantastisch!

Het eiwitdieet is een blijvende methode om verantwoord af te vallen, zonder dat de je stofwisseling vertraagd en dus zonder jojo-effect, of hongergevoel. Uw spier en botmassa blijft behouden en u krijgt meer energie, dit terwijl u lichaamsvet verliest! Tijdens het dieet gebruikt u de eiwitmaaltijden van Proslank, aangevuld met voldoende verse groenten en de benodigde vitaminen en mineralen. U eet dus veel eiwitten (proteïnen) en beperkt de inname van koolhydraten en vetten. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten gaat het lichaam over op de verbranding van de andere energie: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is een volledige verbranding van het eigen lichaamsvet, dit is een natuurlijke afslankreactie van het lichaam (ketose). Er komen ketonen vrij, hierdoor wordt het hongergevoel tegen gegaan.

Het eiwitdieet is een hulpmiddel om snel en verantwoord af te vallen. Het is geen wonderdieet, waardoor je niet meer aankomt.
Door te bewegen en gezond te eten blijf je op gewicht.

Variatie in producten

Vanwege het grote assortiment van maaltijden en de dagelijkse porties groenten is het eiwitdieet prima vol te houden, ook als u regelmatig buiten de deur eet. Hierdoor blijft u makkelijk gemotiveerd. Het assortiment bestaat uit smaakvolle maaltijden, lekkere desserts, pasta’s, toast, koekjes, dranken en repen en zijn eenvoudig te bereiden. De producten zijn per doosje verkrijgbaar met één smaak, maar er zijn ook dozen met gemengde inhoud (gemengde repen, gemengde desserts, etc.). Ook is het mogelijk om een compleet weekpakket te kopen. Voor mannen en vrouwen zijn dit aparte weekpakketten (voor de man 1 extra maaltijd per dag).
De producten kunt u ook via de webshop bestellen. Besteld u vóór 12 uur via de webshop dan heeft u het de volgende dag in huis.

Wie kiest voor afvallen en voor gezond op gewicht blijven, kiest ook voor het aanpassen van de leefstijl.

Met het eiwitdieet kun je snel afvallen!

Dat is natuurlijk fantastisch, want snel afvallen motiveert je om het dieet vol te houden. Heb je overgewicht dan kun je een extra duwtje om af te vallen goed gebruiken en met het eiwitdieet krijg je meteen een flinke duw in de goede richting.

Het eiwitdieet in 4 fasen

Fase 1 Je eet uitsluitend eiwitproducten en verse groenten, totdat je op 2/3 van je streefgewicht zit.

Fase 2 Vanaf nu combineer je eiwitproducten met verse groenten en vlees of vis totdat je streefgewicht is behaald.

Fase 3  Nu ga je weer langzaam koolhydraten eten, aangevuld met enkele eiwitproducten.

Fase 4 Je eet voortaan regelmatig op een verantwoorde en gezonde wijze. Af en toe neem je nog een eiwitproduct.

Begeleiding en metingen

U kunt het eiwitdieet met of zonder begeleiding volgen. Intensieve begeleiding heeft wel de voorkeur vanwege de ondersteuning.
Met de body analyse krijgt u inzicht in de vetmassa, het vetpercentage, het vochtgehalte en de spier- en botmassa. U wordt gemotiveerd waardoor het dieet gemakkelijker is vol te houden en wij kunnen uw vragen beantwoorden.
Producten zijn direct mee te nemen of te bestellen via de webshop. Ondanks het behalen van het streefgewicht gaat de begeleiding door, nu gericht op gezond eten en bewegen om zo op een prettige manier je gewicht te kunnen behouden. Wij zijn uitgebreid getraind en gecertificeerd, waardoor we de juiste begeleiding kunnen geven.

De voordelen van het Proslank dieet

– Snel gewichtsverlies
– Verantwoord
– Behoud van spier- en botmassa
– Snel en blijvend
– Eenvoudige bereiding van maaltijden
– Meer energie
– Euforisch gevoel van ketose proces (vetverbranding)
– Geen hongergevoel
– Intensieve wekelijkse begeleiding

Naast het volgen van elk dieet is het belangrijk om elke dag een half uur te bewegen. Voordelen van regelmatig bewegen zijn: sterkere spieren, strakker lijf, betere stofwisseling, verbeterde conditie, mooiere lichaamshouding, sterkere botten, meer energie en een goed humeur!

Is dit genoeg motivatie voor u?
Bel dan voor een afspraak met 06-51194345 of stuur een email
In oktober ontvangt u van ons de intake ter waarde van € 35,= gratis.

© Copyright Studio Vita Nova - Designed by Pexeto