Klanten vertellen


Ervaringen afslanken en gewichtsverlies

Klant : Vrouw, 65 jaar
Over : Arasys en proteïne

“Voor mijn gezondheid moest ik minimaal 10 kilo afvallen. Ondanks twee vakanties was ik na 3 maanden zelfs meer afgevallen en weeg daardoor zelfs minder dan 15 jaar geleden. Ondertussen wil ik nog meer afvallen, vooral omdat het zo makkelijk is vol te houden.
Mijn gezondheid is duidelijk verbeterd en mijn diabetes II medicatie is structureel verminderd.  Ook de kledingkast heeft de nodige verandering ondergaan van maat 52 naar maat 46. Ik ben Carin dan ook dankbaar voor de overtuigingskracht en de motivatie.”

Klant : Man 51 jaar
Over : LymphoMed en Arasys

“Vanwege een erg stressvolle tijd was ik de nodige kilo’s aangekomen. Direct na de eerste behandelingen merkte ik al resultaat, ik voelde me fitter, sliep beter en had meer energie. Na 4 weken kon ik weer kostuums aan waar ik al 2 jaar niet meer in paste.
Ondertussen ben ik weer aan het voetballen en kom ik nog 1 x per 2 weken voor een behandeling bij Carin en haar team”.

Klant : Vrouw, 36 jaar
Over : Arasys en Proteïne

“In Januari ben ik gestart met de behandelingen en na 10 weken was ik in omvang 90 centimeter afgeslankt. Het belangrijkste is wel dat ik me nu weer geweldig voel en lekker met mijn kinderen kan ravotten en kan sporten. Ik werd keer op keer gemotiveerd door de coach en kreeg goede tips voor feestjes en uitjes. Zij was dan ook een geweldige stimulator. Ondertussen zijn de behandelingen afgebouwd, maar ik ga zeker door met de onderhoudsbehandelingen want ik wil nooit meer zo dik worden.”

Klant   : Vrouw, 63 jaar
Over : Arasys en aangepast voedingspatroon

“Toen ik in juli startte wilde ik 10 kilo afvallen, na 3 maanden was er zelfs meer vanaf . Daarna ben ik in overleg met de coach enige tijd gestopt om te kijken of ik het nieuwe gewicht kon vasthouden. Toen ik in enkele maanden later terug kwam was mijn gewicht nog zelfs iets minder terwijl ik toch echt volop had genoten van de feestdagen. Deze methode werkt dus ook goed bij oudere mensen.”

Klant : Vrouw, 59 jaar
Over : Proteïne

Ondanks de vele beweging die ik heb wilde mijn gewicht maar niet naar beneden. De voedingsmethode was dan ook dé manier voor mij om die laatste paar kilo’s kwijt te raken. 


Klant : Vrouw, 35 jaar
Over : Proteïne

Omdat ik na de vakantie iets was ik aangekomen startte ik met het speciale voedingsprogramma. Na één week woog ik niet alleen minder maar mijn kleding zat ook al veel losser. Ik vond de producten lekker en het programma is makkelijk vol te houden. 

Klant : Vrouw, 43 jaar
Over : Proteïne en Arasys

Omdat ik enkele kilo’s wilde afvallen ben ik gestart met deze combinatie en binnen 1 maand was ik tevreden met mijn gewicht. Nu onderhoud ik het met een regulier voedingspatroon (gewoon eten) en 1 x per 3 weken een arasys behandeling. Het gewicht is mooi stabiel en ik voel me prima en fit. Ook een vakantie in Turkije (all inclusive) heeft geen roet in het eten gegooid. Omdat ik absoluut niet van sporten hou is dit voor mij dé perfecte oplossing.

Klant : Vrouw, 26 jaar
Over : Slinc.

Ondanks het sporten kreeg ik de overtollige kilo’s er niet meer zo makkelijk af. In februari ben ik gestart met de voedingsmethode en na vier weken was ik de overtollige kilo’s kwijt, zonder dat ik last heb gehad van een hongergevoel.

Klant : Vrouw, 52 jaar
Over : Slinc.

In een advertentie zag ik het voedingsprogramma staan en ben daar in maart 2008 mee gestart. Na vier weken was ik al 4 kilo gewicht verloren zonder dat ik honger heb gehad. Het programma is makkelijk vol te houden en er zijn zoveel producten dat je voldoende kunt varieren.

Klant : Vrouw, 35 jaar
Over : Arasys en Slinc.

In het verleden heb ik al diverse methodes geprobeerd om mijn probleemgebieden aan te pakken, maar de resultaten waren teleurstellend en er moest altijd een streng dieet bij gevolgd worden. Na een aantal behandelingen merkte ik al snel verschil bij mijn probleemgebieden, zonder lastig dieet, maar met de juiste beweging.
Ondertussen ben ik ook begonnen met de voedingslijn waarbij ik niet minder ben gaan eten, maar bewuster en anders. De producten zijn heel lekker en goed in te passen in mijn dagelijks leven, ondanks de vele etentjes buiten de deur.

Klant: Vrouw, 40 jaar
Over: Arasys

“Ik ben een klassiek voorbeeld van het Jojo effect. Steeds weer probeerde ik allerlei diëten en dan ging het even goed om vervolgens weer boven mijn oude gewicht te eindigen! Heel frustrerend, maar de spierversterkende behandeling is voor mij de oplossing gebleken. Het apparaat werkt gewoon echt! In eerste instantie was ik sceptisch en heeft Carin tijdens de introductie veel vragen moeten beantwoorden, maar na een proefbehandeling was ik overtuigd! En terecht, mijn huid is gezonder en strakker, mijn spieren zijn steviger en na 10 behandelingen was mijn buik 18 centimeter in omvang afgenomen! Ook de vele tips en de gesprekken met de coach tijdens de behandelingen hebben mij enorm geholpen. 

Klant : Vrouw, 45 jaar
Over : Arasys en Slinc.

Tijdens een presentatie raakte ik zo overtuigd van de werking van het systeem dat ik ben begonnen met een kuur van 10 behandelingen. Niet alleen kreeg mijn figuur meer vorm, maar fysiek werd ik zoveel sterker dat ik tegenwoordig weer fulltime kan werken. Met de coach heb ik dan ook onderhoudsbehandelingen afgesproken om ervoor te zorgen dat ik mijn fysieke conditie op peil houdt.
 

Klant : Vrouw, 33 jaar
Over : Arasys en aangepast voedingspatroon

Als werkende vrouw fiets ik dagelijks naar mijn werk, maar ondanks deze dagelijkse beweging bleef mijn gewicht te hoog. Na de vakantie ben ik met de Arasys behandelingen gestart en met de tussendoortjes voor de zwakke momenten. Ondertussen ben ik de overtollige kilo’s kwijt en het kost heel weinig moeite om het vol te houden en ik voel me er kiplekker bij.
Dit is voor mij dé manier om af te slanken.
 

Klant : Man, 52 jaar
Over : Arasys en voedingsmethode

Aanvankelijk dacht ik dat deze behandelingen alleen geschikt waren voor vrouwen, maar bij navraag bleek dat ook mannen hiermee goede resultaten behalen.
Door de persoonlijke benadering wordt mijn voedingspatroon nauwlettend in de gaten gehouden en blijf ik heel gemotiveerd. Na 2 kuren ben ik dan ook al de nodige kilo’s vet kwijtgeraakt en kan ik ondertussen mijn broekriemen diverse gaatjes strakker zetten.

 

 

 


 

© Copyright Studio Vita Nova - Designed by Pexeto